Το ΚΕΑΝ συμμετέχει στην παγκόσμια καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης “Let’s Do it World” ,την Κυριακή 06/04!

                                                                                                                                                                                        Το ΚΕΑΝ συμμετέχει στην παγκόσμια καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης “Let’s Do it World ”  την Κυριακή 06/04 με εθελοντικές δράσεις σε όλη την Αττική.Το ”Let’s do it World” αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια με επίκεντρο το περιβάλλον σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Σκοπός μας μέσα σε μία ημέρα, να συντονιστούμε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας.

 

Συγκεκριμένα το ΚΕΑΝ μαζί με το Δίκτυο Εθελοντών (Φίλοι του Πάρκου,Έδρα, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία) του Πάρκου Αντώνης Τρίτσης σας προσκαλούν την Κυριακή 6 Απριλίου στο Πάρκο Αντώνης Τρίτσης στην είσοδο που βρίσκεται  από την οδό Σπύρου Μουστακλή 23 και ώρα 11:00πμ για να πραγματοοιήσουμε δράση καθαρισμού στο δασικό και μη τμήμα του Πάρκου Α.Τρίτσης.Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή και άλλες εθελοντικές ομάδες όπως:ΚΕΘΕΑ εν Δραση ,Δρομείς του πάρκου Α.Τρίτση ,Πρόσκοποι του πάρκου καθώς και αρκετά σχολεία.Στους εθελοντές που θα συμμετάσχουν θα δοθεί ο απαραίτητος εξοπλισμός για τον καθαρισμό (γάντια,σακούλες σκουπιδιών).

Ταυτόχρονα η ομάδα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης του ΚΕΑΝ θα βρίσκεται στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη (οδός Λαμπτρών και Λυσιμάχου 1 ,Κορωπί  & ώρα 11:00πμ)  με το Planetbook , το πρώτο παιχνίδι για την προστασία του περιβάλλοντος και τον πλανήτη στην επιδαπέδια μορφή του έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να ενημερωθούν μέσα από τις 700 ερωτήσεις γνώσεων για θέματα περιβάλλοντος.

Η συμμετοχή όλων των εθελοντών είναι αναγκαία για να δείξουμε πώς όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον πλανήτη ομορφότερο!Σας περιμένουμε όλους!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Όλγα Γουρδομιχάλη

Project Manager

Από το 2013 έως το 2022, στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας
Αθηνών συμμετείχε σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων. Έχει διεθνείς
δημοσιεύσεις και έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα
όσο και στο εξωτερικό. Επί σειρά ετών, διδάσκει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Αναπτύσσει και υλοποιεί εθελοντικά προγράμματα νέων σχετικά με την έρευνα.
Ταυτόχρονα συμμετέχει σε δράσεις προστασίας περιβάλλοντος, πυροπροστασίας
και φροντίδας αδέσποτων ζώων.


Μιλάει αγγλικά και ισπανικά.
Εντάχθηκε στο ΚΕΑΝ το 2018 και μέχρι σήμερα έχει διαχειριστεί δράσεις και έργα
σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Τον Νοέμβριο του 2022 ολοκλήρωσε το
μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη του
Πανεπιστημίου Πειραιά.