Τελετή λήξης του έργου “Good Travelers” 19/06/2015, Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ζακύνθου

Στο πλαίσιο του έργου Good Travelers που λαμβάνει χώρα στο νησί της Ζακύνθου από τις 15 μέχρι τις 21 Ιουνίου με τη συμμετοχή του ΚΕΑΝ καθώς και άλλων εταίρων από τις χώρες της Ιταλίας, της Εσθονίας, της Πορτογαλίας, της Κροατίας, της Κύπρου και της Τουρκίας, θα πραγματοποιηθεί Τελετή Λήξης του προγράμματος την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 και ώρα 19.30 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζακύνθου επί της πλατείας Σολωμού.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΚΕΑΝ- Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων το οποίο φέρει και την ευθύνη της οργάνωσης, συντονισμού και υλοποίησης του προγράμματος σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες εταίρους Cyprus Center for European andInternational Affairs, GreenRope, Continuous Action, STUDENTHUS KUSADASI, NUM- Nezavisna udruga mladih και AsociaciónJuvenil INTERCAMBIA.

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του Δήμου Ζακύνθου, του Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου Ζακύνθου και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ζακύνθου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κάθε συμμετέχων εταίρος θα παρουσιάσει το γενικότερο προφίλ, τα πεδία δράσης και τους στόχους της οργάνωσης/ φορέα που εκπροσωπεί. Η παρουσίαση του έργου “Good Travelers”, το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος της Ε.Ε Erasmus + για τον τομέα Νεολαία, Βασική Δράση 1 «Μαθησιακή κινητικότητα ατόμων – Κινητικότητα νεολαίας», θα γίνει από τον κ. Σταύρο Μηλιώνη, Πρόεδρο Δ.Σ του ΚΕΑΝ.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν ακόμη χαιρετισμό εκπρόσωποι του Δήμου Ζακύνθου και λοιπών τοπικών αρχών, ενώ θα υπάρξουν και σύντομες παρουσιάσεις από τις κ. Σοφία Εμμανουηλίδου από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ζακύνθου και κ. Αναστασία Κολοκοτσά από το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκου Ζακύνθου με κεντρικό θέμα συζήτησης τον εναλλακτικό τουρισμό καθώς και τους Κανονισμούς, τις πολιτικές και τις συμπεριφορές των τουριστών.

Μετά το πέρας των ομιλιών, θα ακολουθήσει ένα μικρό «φεστιβάλ γαστρονομίας» όπου οι πολίτες και οι επισκέπτες της Ζακύνθου θα μπορούν να δοκιμάσουν παραδοσιακά πιάτα από την Ιταλία, την Κύπρο, την Εσθονία, την Κροατία, την Ισπανία και την Τουρκία. Παράλληλα οι ίδιοι οι εταίροι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν δημιουργίες της παραδοσιακής ζακυνθινής κουζίνας παρασκευασμένες από προϊόντα της τοπικής παραγωγής.

Η εκδήλωση θα κλείσει με παραδοσιακούς χώρους από τις χώρες των συμμετεχόντων εταίρων.

Εδώ μπορείτε να δείτε την πρόσκληση για την εκδήλωση.

                                                                                

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Όλγα Γουρδομιχάλη

Project Manager

Από το 2013 έως το 2022, στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας
Αθηνών συμμετείχε σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων. Έχει διεθνείς
δημοσιεύσεις και έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα
όσο και στο εξωτερικό. Επί σειρά ετών, διδάσκει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Αναπτύσσει και υλοποιεί εθελοντικά προγράμματα νέων σχετικά με την έρευνα.
Ταυτόχρονα συμμετέχει σε δράσεις προστασίας περιβάλλοντος, πυροπροστασίας
και φροντίδας αδέσποτων ζώων.


Μιλάει αγγλικά και ισπανικά.
Εντάχθηκε στο ΚΕΑΝ το 2018 και μέχρι σήμερα έχει διαχειριστεί δράσεις και έργα
σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Τον Νοέμβριο του 2022 ολοκλήρωσε το
μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη του
Πανεπιστημίου Πειραιά.