Follow us:

Οι άνθρωποι μας

Οι άνθρωποι του ΚΕΑΝ

Σταύρος Μηλιώνης
Πρόεδρος του ΚΕΑΝ

Ο Σταύρος είναι ιδρυτής και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΑΝ.

Κατερίνα Ψύχα
Υπεύθυνη επικοινωνίας

Η Κατερίνα είναι απόφοιτος του Δημόσιου Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Κατάρτισης…

Ράινα Μελισσηνού
Senior Project Manager

Η Ράινα έχει σπουδάσει θέατρο και έχει MBA με εξειδίκευση στο Marketing… 

Μυρτάλη Φλώρου-Χατζηγιαννίδου
Accounting and staff management

Η Μυρτάλη είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής…

Αθηνά Αμπατζίδη
Senior Project Manager

Η Αθηνά είναι διπλωματούχος Επόπτης Δημόσιας Υγείας με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιώσιμη ανάπτυξη και Διαχείριση Περιβάλλοντος. 

Φίλιππος Γκαβός
Managing Director

Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 9 Οκτωβρίου 1970. Απόφοιτος Σχολής Ευελπίδων (τάξη 1992), με μεταπτυχιακές σπουδές και πιστοποίηση στο Project Management (IPMA

Σόνια Μαραβελάκη
Project Manager

Η Σόνια είναι πτυχιούχος Γενετικής από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ

Elisa Salvatori
Project Manager

Η Ελίζα έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στην Ιταλία και την Ισπανία

Βιολέτα Καρούτσου
Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Η Βιολέτα είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Μαριλένα Σταθοπούλου
Project Manager

 Η Μαριλένα είναι κάτοχος διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Έυα Ζώτου
Κοινωνική Λειτουργός

H Εύα Ζώτου έχει σπουδάσει κοινωνική λειτουργός στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Βάσια Καρκαντζού
Κοινωνική Λειτουργός

Η Βάσια Καρκαντζού είναι Senior Bid Manager και επικεφαλής του Τμήματος Ανάπτυξης Έργων του ΚΕΑΝ.

Δήμητρα Σοφιανού
Project Manager

Η Δήμητρα είναι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του ΑΠΘ. 

Διοικητικό Συμβούλιο

Σταύρος Μηλιώνης

Πρόεδρος

Mιχάλης Παπαγεωργίου

Αντιπρόεδρος

Παναγιώτα Σφήκα

Ταμίας

Γιώργος Παπαδόπουλος

Μέλος

Κώστας Καραϊσκος

Μέλος

Σταύρος Μηλιώνης

Πρόεδρος του ΚΕΑΝ

Γεννήθηκε στο Ίλιον, στις 25 Μαΐου 1973.

Είναι ιδρυτής και Πρόεδρος του ΚΕΑΝ,

Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εκπαιδεύτηκε στο Training Institute του Μονάχου στις Τηλεπικοινωνίες.
Μιλάει Αγγλικά.
Εργάστηκε στη SIEMENS στο DIP σαν Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών (Software Engineer) και αργότερα στη ίδια εταιρεία σαν Account manager στις πωλήσεις Τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

Από το 2002 εργάζεται για την OTEGLOBE στο τμήμα Διεθνών Πωλήσεων και από το 2004 στον ΟΤΕ σαν Key Account Manager στη Γενική Διεύθυνση Εγχώριων Παρόχων.
Το 2010 ανέλαβε Υπεύθυνος Δημοσίου τομέα και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην ΟΤΕGLOBE.

Από τον Μάιο του 2011 έως το Νοέμβριο ήταν Πρόεδρος του Οργανισμού Δίοικησης και Διαχείρισης του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης” μετά τη συγχώνευση του Οργανισμού μετείχε στο Δ.Σ. του Μητροπολιτικού Φορέα Δίοικησης  και Διαχείρισης Προστατευώμενων περιοχών Αττικής.

Κοινωνική Δράση

– Πρόεδρος Δ.Σ. ΕΕΤΕ-ΟΤΕ ( 2014- 2018)
– Mέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ι.ΣΤΑ.ΜΕ (2008-2010)
– Μέλος της συντονιστικής επιτροπής της καμπάνιας των 800 ΜΚΟ για το Σύνταγμα
– Μέλος του Δ.Σ. του OΠΑΚΕ-ΟΤΕ

Κατερίνα Ψύχα

Υπεύθυνη επικοινωνίας

Η Κατερίνα είναι απόφοιτος του Δημόσιου Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Κατάρτισης, στον τομέα της Δημοσιογραφίας, με πιστοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας. Έχει περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια εμπειρία στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, με ειδίκευση στην τεχνολογία και την υγεία και είναι ραδιοφωνική παραγωγός. Στο KEAN είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα Diversity in Business καθώς και για την υλοποίηση άλλων ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Ράινα Μελισσηνού

Senior Project Manager

Η Ράινα έχει σπουδάσει θέατρο και έχει MBA με εξειδίκευση στο Marketing από το Kingston University. Διαθέτει εικοσαετή εμπειρία σε περιοδικά και εφημερίδες ως συντάκτρια ύλης και στην επικοινωνία και τη διαφήμιση ως senior copywriter. Σήμερα εργάζεται στο ΚΕΑΝ στην υλοποίηση εθνικών και ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Μυρτάλη Φλώρου-Χατζηγιαννίδου

Μυρτάλη Φλώρου-Χατζηγιαννίδου Accounting and staff management

Η Μυρτάλη είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με μεταπτυχιακό ειδίκευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων-Tourism Management (MBA) του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Εντάχθηκε στο δυναμικό του ΚΕΑΝ το 2020 και εργάζεται ως υπεύθυνη λογιστηρίου και προσωπικού του ΚΕΑΝ.

Αθηνά Αμπατζίδη

Project Manager

Η Αθηνά Αμπατζίδη έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Εποπτών Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Βιώσιμη Ανάπτυξη με ειδίκευση στη Διαχείριση Περιβάλλοντος από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει αγγλικά και ρωσικά. Έχει εργαστεί ως επιδημιολόγος και αναλύτρια στο χημικό εργαστήριο της ΕΥΔΑΠ. Εντάχθηκε στο ΚΕΑΝ το 2020 και μέχρι σήμερα έχει διαχειριστεί πολλές επιχορηγήσεις δράσεων και έργα σε εθνικό και ευρωπαϊκό/διεθνές επίπεδο.

Φίλιππος Γκαβός

Managing Director

Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 9 Οκτωβρίου 1970. Απόφοιτος Σχολής Ευελπίδων (τάξη 1992), με μεταπτυχιακές σπουδές και πιστοποίηση στο Project Management (IPMA) και IT engineering. Επιπλέον επιμόρφωση στην διαπολιτισμική εκπαίδευση προσφύγων. Διαθέτει 25ετή εμπειρία, στο management και ΙΤ engineering στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Ομάν – Αραβικά Εμιράτα). Στο ΚΕΑΝ εντάχθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 και ασχολείται με τη διαχείριση εθνικών προγραμμάτων και τον συντονισμό των Δομών Ασυνόδευτων Ανηλίκων του ΚΕΑΝ. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και αραβικά.

Σόνια Μαραβελάκη

Project Manager

Η Σόνια είναι πτυχιούχος Γενετικής από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ και έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην ιατρική γενετική και ανοσολογία από το Πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου. Διαθέτει μακρά εμπειρία στον τομέα της μοριακής βιολογίας και τον τελευταίο χρόνο συμμετέχει ως υπεύθυνη έργων σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Μιλάει ελληνικά, αγγλικά και ισπανικά.

Elisa Salvatori

Project Manager

Η Ελίζα έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στην Ιταλία και την Ισπανία και στη συνέχεια συνέχισε τις σπουδές της αποφοιτώντας από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών “ΜΜΕ και προσφυγικές/μεταναστευτικές ροές” του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε να εργάζεται εθελοντικά και να συμμετέχει σε διεθνή Workcamps και προγράμματα Erasmus+ όταν ήταν 18 ετών, συνεργαζόμενη σε διάφορους οργανισμούς σε όλη την Ευρώπη για 8 χρόνια. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της μη τυπικής εκπαίδευσης και της νεολαίας, έχοντας υλοποιήσει και συντονίσει προγράμματα για εφήβους και ενήλικες σχετικά με θέματα όπως η μετανάστευση, το φύλο, η βιωσιμότητα και η κοινωνική ένταξη. Μιλάει ιταλικά, αγγλικά και ισπανικά.

Στο ΚΕΑΝ εργάζεται κυρίως στη συγγραφή προτάσεων και στην υλοποίηση έργων Erasmus+.

Βιολέτα Καρούτσου

Υπεύθυνη Λογιστηρίου

Η Βιολέτα είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εχει εργαστεί για χρόνια σε λογιστήρια μεγάλων εταιρείων, όπως ναυτιλιάκες και εισαγωγών-εξαγωγών τροφίμων.

Εντάχθηκε στο δυναμικό του ΚΕΑΝ το 2022.

Μαριλένα Σταθοπούλου

Project Manager

 Η Μαριλένα είναι κάτοχος διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, Μεταπτυχιακού τίτλου στην Διοίκηση Υπηρεσιών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απόφοιτος του προγράμματος Σχέδιο Μόδας και Τεχνική Κατασκευή της σχολής ΡΟΜΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΕΑ . Έχει εμπειρία στην Διαχείριση και υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων HORIZON και ERASMUS+, στον κλάδο των Νέων Τεχνολογιών και των Βιώσιμων πρακτικών στην Βιομηχανία της μόδας. Πρόσθετα Έχει 10ετή εργασιακή εμπειρία στην εμπορική ανάπτυξη προϊοντικών κατηγοριών σε καταναλωτικά αγαθά και στην έρευνα της καταναλωτικής συμπεριφοράς. Παράλληλα δραστηριοποιείται στον κλάδο της μόδας, με την δημιουργία ενός βιώσιμου brand, εφαρμόζοντας πρακτικές βιώσιμης και ηθικής μόδας. 

Έυα Ζιώτου

Κοινωνική Λειτουργός

H Εύα Ζώτου έχει σπουδάσει κοινωνική λειτουργός στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και σπουδάζει ψυχολογία στο Μητροπολιτικό κολέγιο Αμαρουσίου. Στο πλαίσιο της πρακτικής της άσκησης, έχει εργαστεί στο Χαμόγελο του παιδιού, στην Ψυχιατρική κλινική Άγιος Χαράλαμπος και σε αρκετά δημοτικά σχολεία.

Βάσια Καρκαντζού

Κοινωνική Λειτουργός

Η κ. Καρκαντζού είναι Senior Bid Manager και επικεφαλής του Τμήματος Ανάπτυξης Έργων της ΚΕΑΝ. Είναι κάτοχος πτυχίου Κοινωνικής Εργασίας και μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και την Κοινωνική Συνοχή. Διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό, την παροχή και την αξιολόγηση κοινωνικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για ευάλωτες ομάδες και μια καλή πορεία στην προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με έμφαση στη μετανάστευση, το άσυλο και τη διεθνή προστασία, τα θύματα βίας, εκμετάλλευσης και εμπορίας ανθρώπων. Μέχρι σήμερα, η κ. Καρκαντζού έχει διαχειριστεί με επιτυχία πολυάριθμες επιχορηγήσεις δράσεων και έργα τεχνικής βοήθειας σε εθνικό και ευρωπαϊκό/διεθνές επίπεδο, ενώ παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες εμπειρογνωμόνων σε σχετικές έρευνες, ανάπτυξη ικανοτήτων και άλλα είδη επιτόπιων δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων. Μέσω της εργασίας της στον τομέα της κοινωνίας των πολιτών, έχει επιδιώξει και διαχειριστεί αποτελεσματικά κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τον ΟΗΕ και άλλους δωρητές προς όφελος των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Δήμητρα Σοφιανού

Project Manager

Η Δήμητρα είναι απόφοιτος του τμήματος ψυχολογίας του ΑΠΘ. Στο ίδιο τμήμα ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό «Κοινωνική Ψυχολογία και Ψυχοκοινωνικές Παρεμβάσεις», ενώ συνεχίζει τις σπουδές της με συνεχείς εκπαιδεύσεις. Έχει εργαστεί σε ακαδημαϊκά ερευνητικά έργα και προγράμματα υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Σήμερα εργάζεται στο ΚΕΑΝ στην ομάδα υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.