Σας προσκαλούμε στο Τελικό Συνέδριο του ENHAGA που πραγματοποιείται στη Ρώμη στις 17/06/2022 από τις 10 μέχρι τις 2 και μπορείτε να συμμετέχετε και διαδικτυακά από το παρακάτω σύνδεσμο https://cleverage-it.zoom.us/webinar/register/WN_BDpyU-MaQKmG68MgAY-s2w
Το συνέδριο έχει αντικείμενο την πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης – και, ευρύτερα της έμφυλης βίας – στα μαζικά διαδικτυακά παιχνίδια (multiplayer online games).
Απευθύνεται σε επαγγελματίες και στελέχη φορέων, δομών και υπηρεσιών προώθησης της έμφυλης ισότητας και αντιμετώπισης της έμφυλης βίας, προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού, πρόληψης και αντιμετώπισης του κυβερνοεγκλήματος και προώθησης της ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σχολικούς-ές συμβούλους και ψυχολόγους και άλλους-ες επαγγελματίες που εργάζονται με και για νέους-ες, καθώς και σε επαγγελματίες ή στελέχη εταιρειών με αντικείμενο το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ηλεκτρονικών παιχνιδιών.