Πως οι διαφορετικοί πολιτισμοί ενώνονται σε ένα γεύμα

Τον Φεβρουάριο, τον μήνα της μαύρης ιστορίας,  μια νέα ιδέα έπεσε στο τραπέζι. Να μαγειρέψει ο κάθε ωφελούμενος ένα γεύμα από τη δική του χώρα και να το μοιραστούν μεταξύ τους και με το προσωπικό του ΚΕΑΝ. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και το τραπέζι στρώθηκε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία. Διαφορετικές γεύσεις, κουλτούρες ανακατεύτηκαν με αγάπη για το μοίρασμα. Οι συζητήσεις πήραν φωτιά γιατί ο καθένας είχε μια προσωπική ιστορία να διηγηθεί για το πιάτο που έφτιαξε και τις γεύσεις που μοιράστηκε με όλους. Ο καθένας είχε συνδέσει τις συγκεκριμένες γεύσεις με συναισθήματα και αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία, φορτίζοντας το φαγητό με μία ιδιαίτερη προσωπική αξία.

Leave a comment

Your email address will not be published. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Όλγα Γουρδομιχάλη

Project Manager

Από το 2013 έως το 2022, στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας
Αθηνών συμμετείχε σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων. Έχει διεθνείς
δημοσιεύσεις και έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα
όσο και στο εξωτερικό. Επί σειρά ετών, διδάσκει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Αναπτύσσει και υλοποιεί εθελοντικά προγράμματα νέων σχετικά με την έρευνα.
Ταυτόχρονα συμμετέχει σε δράσεις προστασίας περιβάλλοντος, πυροπροστασίας
και φροντίδας αδέσποτων ζώων.


Μιλάει αγγλικά και ισπανικά.
Εντάχθηκε στο ΚΕΑΝ το 2018 και μέχρι σήμερα έχει διαχειριστεί δράσεις και έργα
σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Τον Νοέμβριο του 2022 ολοκλήρωσε το
μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη του
Πανεπιστημίου Πειραιά.