Follow us:

Ένας νέος διαγωνισμός γραφής και βίντεο ανοίγει στο πλαίσιο του έργου Erasmus+ KA2 “Developing Sustainable Green Cities!

Ένας νέος Διαγωνισμός Συγγραφής & Βίντεο ξεκινά στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ KA2 “Developing Sustainable Green Cities”!

Το έργο αυτό χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η δραστηριότητα αυτή είναι ένας διαγωνισμός όπου οι νέοι πρέπει να βρουν ένα περιβαλλοντικό πρόβλημα στην κοινότητά τους και να προτείνουν μια GreenTech λύση.

Η δραστηριότητα έχει ως στόχο να προσεγγίσει νέους που θέλουν να εργαστούν σε βιώσιμες και πράσινες πόλεις και έχουν καλές δεξιότητες γραφής και έρευνας, καθώς και δημιουργίας και επεξεργασίας βίντεο, και να δημιουργήσει μια κοινότητα με αυτούς τους νέους για την ένωση που θα δημιουργηθεί αργότερα στο πλαίσιο του έργου. Ο χορηγός αυτού του διαγωνισμού θα είναι το “One and Only Playgrounds”.

Συναρπαστικές ανταμοιβές!

1ο Βραβείο: 300 EUR

2ο βραβείο: 200 EUR

3ο Βραβείο: 100 EUR

Τα έργα των υποψηφίων θα δημοσιευτούν και θα κοινοποιηθούν στα κανάλια του έργου και του οργανισμού.

Ελέγξτε τους κανόνες του διαγωνισμού και κάντε αίτηση εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScImAv0cxev2d2Hi3tx95dcNgo95GVIk9YaqRPUGDqO-n_Y4A/viewform?usp=sf_link

Καταληκτική ημερομηνία: 30/12/2023

Η κριτική επιτροπή

Βλάσης Μανώλιας

Ο Βλάσης Μανωλιάς είναι εκπαιδευτικός, απόφοιτος του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ., με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλωσσική Εκπαίδευση στην Ε.Ο.Π.Ε. και στη Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Προετοιμάζει τους μαθητές για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις στα μαθήματα Αρχαία και Νέα Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία και για τα Πιστοποιητικά Ελληνομάθειας. Έχει συμμετάσχει εθελοντικά και έχει εργαστεί σε ΜΚΟ ως Υπεύθυνος Προγραμμάτων της ΕΕ, Υπεύθυνος Απασχόλησης, Εκπαιδευτικός και Βοηθός Ανθρώπινου Δυναμικού. Έχει επίσης συμμετάσχει σε διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τη λογοτεχνία, την εκπαίδευση νέων και ενηλίκων, την επαγγελματική κατάρτιση, τη μετανάστευση και τη διαπολιτισμική επικοινωνία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

VALENTINA CAPOCEFALO

Η Valentina Capocefalo είναι ερευνήτρια στις αγροτικές και περιβαλλοντικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου. Με ενδιαφέρον για την αειφορία και τα έργα κοινωνικο-εδαφικής αναγέννησης και τις σχετικές διαδικασίες διακυβέρνησης, ασχολείται ιδιαίτερα με την αστική γεωργία σε μικροκλίμακα στην περιοχή του Μιλάνου, συνεργαζόμενη με τοπικούς θεσμικούς φορείς και ενώσεις. Οι μελέτες της επικεντρώνονται στην αγροοικολογία και στις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και μη ανθρώπινων όντων μέσα στα κοινωνικο-οικοσυστήματα, μέσω μεθόδων έρευνας δράση.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Related Posts

Όλγα Γουρδομιχάλη

Project Manager

Από το 2013 έως το 2022, στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας
Αθηνών συμμετείχε σε πλήθος ερευνητικών προγραμμάτων. Έχει διεθνείς
δημοσιεύσεις και έχει συμμετάσχει σε ερευνητικά συνέδρια τόσο στην Ελλάδα
όσο και στο εξωτερικό. Επί σειρά ετών, διδάσκει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Αναπτύσσει και υλοποιεί εθελοντικά προγράμματα νέων σχετικά με την έρευνα.
Ταυτόχρονα συμμετέχει σε δράσεις προστασίας περιβάλλοντος, πυροπροστασίας
και φροντίδας αδέσποτων ζώων.


Μιλάει αγγλικά και ισπανικά.
Εντάχθηκε στο ΚΕΑΝ το 2018 και μέχρι σήμερα έχει διαχειριστεί δράσεις και έργα
σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Τον Νοέμβριο του 2022 ολοκλήρωσε το
μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων για Στελέχη του
Πανεπιστημίου Πειραιά.